Wie zijn wij

Kim:

 

Ik ben Kim, geboren in 1993. Ik ben voornamelijk opgegroeid met honden. Rassen zoals de Jack Russel, Mechelse herder, Golden retriever en Staffordshire bull terrier hebben dan ook deel uitgemaakt van mijn jeugd. Ook had ik verschillende katten in mijn jeugd en nu nog.

 

Daarnaast heb ik heel veel tijd doorgebracht tussen de paarden en ben daar ook verschillende honden tegengekomen.

 

Door mijn opleiding dierenverzorging ben ik ook bij veel pensions en fokkers terecht gekomen. Maar geen van die honden lieten eenzelfde indruk achter als de Staffordshire bull terrier gedaan heeft.

Dus dat er ooit een STB zou komen was natuurlijk te verwachten. Toen ik mijn vriend kennis liet maken met de Engelse Stafford Bumper van vrienden was hij ook direct om!

In 2016 mochten wij dan ook onze eerste eigen Staffordshire bull terrier pup verwelkomen. De reu Movie Star.

In 2017 is daar nog een Staffordshire bull terrier bij gekomen. Een teefje van toen precies 1 jaar, Guess Girl.

 

 

 

Bas;

 

 

Ik ben Bas, geboren in 1982. Ik ben opgegroeid met katten maar heb honden altijd enorm leuk gevonden en als ik ze ergens tegen kwam dan moest ik er altijd even mee knuffelen en spelen.

 

Mijn liefde voor Staffordshire bull terriers is eigenlijk gekomen door de Engelse Stafford Bumper. Na de kennismaking met deze hond bleek hij alles te zijn wat ik zou zoeken in een hond.

Het duurde dan ook niet lang voordat wij onze zoektocht naar onze eigen Staffordshire Bull terrier startte.

 

Na verschillende mails gestuurd te hebben naar fokkers en advertenties verzameld te hebben, hebben we dit allemaal naast elkaar op tafel gelegd, om zo eens goed te kijken welke fokkers ons het beste aanspraken.

 

Uiteindelijk hebben wij in 2016 Movie Star mogen verwelkomen. We noemen hem nu Bullet.

 

In 2017 kwam Guess Girl per toeval op ons pad. Niet zoekende naar een tweede hond trok ze toch de aandacht en een goede week later kwam ze eindelijk kennismaken. Dit klikte gelijk super met ons en Bullet. Ze had de roepnaam Chicka en deze hebben we aangehouden.

 

 

 

 

Onze toekomstplannen samen zijn om onze kennis uit te breiden door de opleiding tot Kynologisch Instructeur te gaan volgen en wanneer het mogelijk is dan ook verder te gaan en door te gaan voor Gedragsdeskundige.

Advertenties

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑